Duurzame Energie

Duurzame Energie

Binnen het ondernemerschap zijn er drie belangrijke pijlers, de drie P’s, oftewel People Planet Profit. Vaak wordt bij duurzame energie of duurzaam ondernemen gedacht aan het milieu, maar net zo belangrijk is het menselijke en het economische aspect. People Planet Profit staat voor het vinden van een goede balans tussen deze drie aspecten. De drie P’s vormen een belangrijk onderdeel binnen onze missie.  Uiteindelijk moet dat leiden tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Breda Lighting International speelt met haar Led verlichting in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De drie belangrijkste elementen zijn geïntegreerd in het concept.

  • Profit: verbetert uw economische prestaties door besparingen op energiekosten.
  • People: verbetert de werkplek en arbeidsvreugde van uw medewerkers door kwalitatief beter licht.
  • Planet: vermindert tot wel 70% de uitstoot van CO2. 

 

Energie Investeringsaftrek EIA
De overheid stimuleert bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, alle Led producten welke volgens het RVO in aanmerking komen voor EIA voldoen aan de specificatietechnische voorwaarden om in aanmerking te komen voor Energie Investerings Aftrek (EIA). Via de EIA kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddeld levert de EIA u ongeveer 14% netto belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel levert Led verlichting van Breda Lighting u natuurlijk ook een lagere energierekening op.